We helpen jou op weg....

Deze pagina is vergelijkbaar met een richtingwijzer. Je hebt een vraag en wij brengen je naar het voor jou beste product. Kachels, rookkanalen, vloerplaten, maar ook zonneboilers, pelletketels en -kachels. 

Kom je er niet uit? Onder aan de pagina vind je onze gegevens, we helpen je persoonlijk graag verder!

Ons aanbod...

Maak de keuze en begin bij de haard of kachel. Vervolgens ga je op zoek naar een rookkanaal en eventuele accessoires.

Houtkachels

Een houtkachel in huis zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor een ultieme beleving en warme sfeer. Het gevoel dat je krijgt in de koudere herfst en winterdagen van het knisperende hout, de warmte en het zicht op het vuur geeft direct een prettige sfeer in je woonkamer. Krijg je het al warm? Jazeker, als je weet hoe laag de prijs kan zijn voor zoveel kwaliteit. Neem contact op voor de scherpste aanbieding.

CV-houtkachels

CV-houtkachels zijn een perfecte hoofdverwarming, maar ook gedegen achtervang bij zonneboilers. Maar dat niet alleen: het is de meeste voordelige vorm van huisverwarming. Daarom bieden we een breed pakket cv-houtkachels aan voor een even zo brede toepassing. De merken Olymberyl/TEBA/Extraflame  en Modernline leveren dat wat u in uw specifieke situatie nodig heeft. Alle cv-houtkachel moeten worden uitgerust met een thermische driewegklep en bypass om vervuiling tegen te gaan en optimale verbranding maximaal te maken.

Heeft u vragen, mail gerust. Wij komen eventueel vrijblijvend langs voor advies op maat.

Pelletkachels

Pelletkachels zijn de meeste efficiënte warmtebronnen in huis. De directe, fijn gedoseerde verbranding is ongeëvenaard: meer dan 90% van de energie wordt omgezet in warmte. Veel pelletkachels kun je aansluiten op de centrale verwarming. Ideaal, zo kun je zuinig je hele huis verwarmen. Door er bijvoorbeeld een tapwatervat, warmtewisselaar of hygiënevat aan toe te voegen, kan je cv-pelletkachel ook voorzien in douche- en warm kraanwater.

Pellet cv-kachels

De pellet cv-kachel verwarmt het hele huis op houtpellets. De kachel staat in de kamer, en verwarmt ook met lucht. Zet je er ergens een vat tussen, dan heb je ook tapwater. Deze kan ook aan zonneboilers worden gekoppeld, waardoor de kachel pas bijspringt als de zon even minder meedoet.

Pellet cv-ketels

Laminox Termoboiler pelletketels kun je vergelijken met een gas cv-ketel. Dde werking is identiek, alleen de brandstof is geen gas maar pellets. Daarmee bespaar je al gauw 40% op je stookkosten. Aan comfort hoef je niet in te leveren, want het buffervat in de ketel zorgt voor een continue tapwaterstroom, desnoods de ganse dag.

Zonneboilers

Alles ‘elektrisch’ is het motto nu de energie transitie ‘van het gas af’ speelt. Toch zijn er meer betaalbare, en vooral ook duurzame oplossingen. Zo is de combinatie zonneboilers en pellet cv ketels voor huiswarmte en tapwater ondergewaardeerd. Juist voor bestaande huizen met radiatoren -hoge temperatuurverwarming- een heel verantwoorde en  makkelijke warmteopwekking. En aantrekkelijk omdat het de onafhankelijkheid op lange termijn waarborgt. En: een zonneboiler is 2,5 x zo efficiënt als een stroompaneel, gemeten naar dakoppervlakte. 

Wat houdt je tegen? Meld je en wij komen kijken.

Rookgasmateriaal

Rookgasmateriaal moet vandaag de dag voldoen aan strenge materiaal en isolatie-eisen. Daartoe zijn er strenge keuringen op los gelaten. EU-gedicteerd voor controle van de productieplan tot veiligheidsplan. Daarover bij ons kanaal geen twijfel. EU-gecertificeerd. Punt uit.

Wij zijn het adres voor: – Dubbelwandig – Enkelwandig – Pelletkachelpijpen – Flexibele en Concentrische pijpen – bijbehorende aansluitmaterialen en meer, zoals vloerplaten, veegmateriaal en reparatiespullen.

Duidelijk en transparant – al onze prijzen zijn inclusief btw.

Kunnen we met je meedenken?

We helpen je graag met advies of een offerte op maat.